Valori

Valorile sunt criteriile noastre de performanţă. Ele sunt cele care ne ajută să îndeplinim misiunea pe care ne-o asumăm si o ducem la bun sfarsit.

Tradiţie – Acum mulţi ani în urmă, s-a nascut ideea unui atelier out of the box, cu oameni mistho si cu o echipa care nu spune nu la orice impediment ci incearca sa gaseasca idei , asa a aparut FLAMINGO care mai tarziu s-a transformat intr-un grup de mai multe firme

Ambiţie și perseverenţă – nu am crescut într-un an cât alţii în 10, ci am crescut încet, punând mereu un pas în faţă cu încredere în forţele noastre şi în specialiştii pe care îi avem în echipa noastră, reinvestind mereu in aparatura si instruire.

Profesionalism – credem în filosofia lucrului bine făcut şi oferim clienţilor noştri garanţia că proiectul lor este pe mâinile unor profesionişti. Fiecare membru al echipei noastre este o rotiţă care face că un întreg sistem să funcţioneze cât mai bine, astfel încât proiectele noastre să fie impecabile, iar clienţii mulţumiţi de rezultatul final.

Calitate – sunt puţine lucruri pe lumea asta pentru care putem bagă în mâna în foc, dar dacă ar fi să alegem unul singur atunci acesta este CALITATEA Flamingo. Şi când zicem calitate ne gândim la calitatea materialelor, a vopselurilor folosite, a finisajelor, dar şi la calitatea oamenilor pe care i-am ales pentru a facem parte din echipa noastră. Nu există profesionalism fără calitate şi nici calitate fără profesionalism şi întreagă noastră activitate are la baza acest principiu.

Respect – faţă de tradiţie, faţă de frumos, faţă de voi şi faţă de noi înşine. Imaginea noastră se formează în fiecare spaţiu pe care l-am mobilat, după ce noi am ieşit din camera respectivă, şi cum ne dorim că această imagine să rămână impecabilă, ne străduim că toate proiectele noastre să fie impecabile prin calitate si repsect.